Sunday, April 24, 2011

lagi2 kejadian seram!

seorang kawan datang ketuk pintu bilik, bertubi2, gopoh2 masuk dgn muka takowt2!

fon dihulurkan kpd ak,
"ko bace mesej ni jap, takot weyh!"

mesejnya lebih kurang begini:
"dr mpds= kejadian pukau berlaku di tekun lebih kurang pukul 1.15pg tadi, sila berhati2"

aku usya jam, skang kol 1.30pg! kiranya baru 15 minit lebih kurang kejadian tu berlaku

da lama denga cerita ni dikecohkan, tapi denga2 pernah berlaku kat saujana, restu dan hilton je
kejadian curi lap top n henset, oleh lelaki yg berpakaian hitam dan menutup separuh bahagian muka, menggunakan ilmu pukau melalui asap rokok...betol k tidak fakta ni, wallahualam

yg pastinya ak rasa sgt seram!

mula memikirkan kedudukan bilik yg cukup strategik! paling hujung, dekat ngan tangga, dan kalau org asing naik ikut tangga ni memang org tak perasan, sbb jarang org guna kecuali time fire drill

semoga dilindungi Allah dr perkara2 yg tidak diingini, amin...kawan2 sila hati2!

p/s: weyh! sapa2 nak p toilet mai jemput ak di blik naa...haha







2 comments:

  1. wuuuu. tau xpe.. smlm pon depa kecoh happen kat tekun pulak dah. wuuu

    ReplyDelete